O nama

 

Kovinoplastika d.o.o. Sarajevo osnovana je 1996 godine, kao društvo sa mješovitim bosansko-slovenačkim kapitalom. Danas firma raspolaže sa poslovnom zgradom od 500m2, dva skladišna prostora površine 1.100m2, na zemljišnoj površini od 3.200m2.

Osnovna djelatnost firme je veleprodaja na cijelom području Bosne i Hercegovine okova za građevinsku stolariju (drvenu, plastičnu i aluminijsku), robne marke ARX Spin i ROTO sa pratećim repromaterijalima, zatim prodaja sudopera za domaćinstvo i ugostiteljstvo robne marke ALVEUS, kuhinjske nape, gn posude, posude za otpatke, česme za sudopere i dopunski pribor.

Također, firma prodaje ROTO krovne prozore (drvene i plastične), unutrašnje (PVC) i vanjske (AL) klupice, sve vrste dihtunga, okov za grilje, vijčanu robu i sl. Firma obrađuje komplet tržište Bosne i Hercegovine.

Pored prepoznatljivog kvaliteta i dizajna robe, kao i besplatne dostave do kupca, pružamo i uslugu obuke naših kupaca. Stručnost radne snage, moderna oprema u firmi, fleksibilan pristup prodaji robe, garantuje kupcima firme Kovinoplastika d.o.o. Sarajevo brzu isporuku robe evropskog kvaliteta i poštivanje specifičnih zahtjeva i želja kupaca.

Vrijednosti kompanije
Profesionalnost

Cras auctor dapibus mi vitae placerat. Donec aliquet nisi sed nibh tempor auctor. Mauris dapibus diam ac nunc placerat, eu imperdiet ante posuere. Sed cursus placerat consequat. Integer quis maximus lectus. Maecenas ac dui elit. Aliquam erat volutpat.

Kvalitet

Vjerujemo u kvalitetu i potpuno zadovoljstvo naših kupaca. U skladu s tim nudimo Vam samo proizvode i usluge vrhunske kvalitete.

Zaposleni

Čvrsto vjerujemo da su naši zaposlenici ključni resurs kompanije i važno nam je stvoriti radno okruženje koje im pomaže da rastu i napreduju. Zbog toga kontinuiramo ulažemo resurse u njihov profesionalan razvoj, a u skladu s potrebama poslovanja.

Naši partneri